Een uitvaart die rechtdoet aan je leven

Veel mensen dragen bij aan een uitvaart van Zuylen. Naast onze eigen medewerkers schakelen wij heel wat vakmensen in, die op hun eigen manier betekenis geven aan het laatste afscheid. Daarom noemen we hen óók uitvaartverzorger. We stellen er graag een paar aan je voor.

Pierre Sprangers

Omdat ik van de natuur hou, vind ik duurzaamheid een belangrijk aspect van een uitvaart.

Lees zijn verhaal

Anja Heijmans

Dat de dood het einde is, geloof ik niet. Daarom wil ik graag bovengronds worden begraven, met een raampje in de deksel van de kist. Gewoon voor het idee. Bij mijn uitvaart speelt de fanfare natuurlijk Friends for life, een prachtig nummer uit ons repertoire. Ik krijg nu al kippenvel.

Lees haar verhaal

Ellen Oostdam

Mijn eigen uitvaart? Daar wil ik zelf bij zijn. Dan kan ik iedereen nog vertellen wat ik kwijt wil. En andersom. Samen lachen we, huilen we en genieten van elkaar. Tot het voorbij is.

Lees haar verhaal

Ronald de Kanter

Over mijn eigen uitvaart wil ik niet te veel nadenken. Dat is een heel bewuste keuze, omdat ik het aan mijn nabestaanden overlaat. Het is hún rouwproces, want ik ben er niet meer.

Lees zijn verhaal

Marc van Esch

Mijn eigen uitvaart? Dan denk ik aan een open podium. Iedereen mag optreden, zoals ik dat zelf ook graag doe. Er is levende muziek, een glaasje en een bitterbal.

Lees zijn verhaal

Dennis Vrolijk

Mijn eigen uitvaart? Een bourgondisch samenzijn. Er worden anekdotes uitgewisseld aan de toog, hopelijk meer met een lach dan met een traan.

Lees zijn verhaal

Rob

Rob van Gool is bloemist èn uitvaartverzorger. De grootste voldoening krijgt hij van een uniek rouwstuk: het laatste cadeau aan een overledene. Afscheid met een Ziel, noemen we dat.

Lees zijn verhaal

Pol

Pol van den Bogaert is bakker èn uitvaartverzorger. Want in zijn broodjes vinden nabestaanden troost tijdens een uitvaart bij Zuylen. Afscheid met een Ziel, noemen we dat.

Lees zijn verhaal

Sam

Sam de Jong is student èn uitvaartverzorger. Want met vrienden van zijn studentenvereniging heeft hij al vele grafkisten gedragen, een respectvol ritueel. Afscheid met een Ziel, noemen we dat.

Lees zijn verhaal

Simone

Simone Breukink is zangeres èn uitvaartverzorger. Ze geeft haar stem aan de emoties die een uitvaart omringen. Want live gezongen muziek komt metéén bij je binnen. Afscheid met een Ziel, noemen we dat.

Lees haar verhaal