Een uitvaart die rechtdoet aan je leven

Veel mensen dragen bij aan een uitvaart van Zuylen. Naast onze eigen medewerkers schakelen wij heel wat vakmensen in, die op hun eigen manier betekenis geven aan het laatste afscheid. Daarom noemen we hen óók uitvaartverzorger. We stellen er graag een paar aan je voor.

Theo Jansen

Mijn eigen afscheid: dat doen we in huiselijke kring, aan de eettafel.

Lees zijn verhaal

Yvonne Jorissen

Mijn eigen uitvaart? Dat is een bewijs van liefde. Dat verandert het perspectief omtrent de dood. Laat ik daarom bij mijn eigen afscheid ook maar van dat idee uitgaan.

Lees haar verhaal

Pierre Sprangers

Omdat ik van de natuur hou, vind ik duurzaamheid een belangrijk aspect van een uitvaart.

Lees zijn verhaal

Ellen Oostdam

Mijn eigen uitvaart? Daar wil ik zelf bij zijn. Dan kan ik iedereen nog vertellen wat ik kwijt wil. En andersom. Samen lachen we, huilen we en genieten van elkaar. Tot het voorbij is.

Lees haar verhaal

Marc van Esch

Mijn eigen uitvaart? Dan denk ik aan een open podium. Iedereen mag optreden, zoals ik dat zelf ook graag doe. Er is levende muziek, een glaasje en een bitterbal.

Lees zijn verhaal

Dennis Vrolijk

Mijn eigen uitvaart? Een bourgondisch samenzijn. Er worden anekdotes uitgewisseld aan de toog, hopelijk meer met een lach dan met een traan.

Lees zijn verhaal

Rob

Rob van Gool is bloemist èn uitvaartverzorger. De grootste voldoening krijgt hij van een uniek rouwstuk: het laatste cadeau aan een overledene. Afscheid met een Ziel, noemen we dat.

Lees zijn verhaal

Pol

Pol van den Bogaert is bakker èn uitvaartverzorger. Want in zijn broodjes vinden nabestaanden troost tijdens een uitvaart bij Zuylen. Afscheid met een Ziel, noemen we dat.

Lees zijn verhaal

Sam

Sam de Jong is student èn uitvaartverzorger. Want met vrienden van zijn studentenvereniging heeft hij al vele grafkisten gedragen, een respectvol ritueel. Afscheid met een Ziel, noemen we dat.

Lees zijn verhaal

Simone

Simone Breukink is zangeres èn uitvaartverzorger. Ze geeft haar stem aan de emoties die een uitvaart omringen. Want live gezongen muziek komt metéén bij je binnen. Afscheid met een Ziel, noemen we dat.

Lees haar verhaal